Chantal Bakker, aspirant voorzitter

Bestuursfuncties zitten in mijn DNA

Toen ik hoorde dat er een nieuwe voorzitter gezocht werd voor Ondernemersvereniging Waalsprong was ik eigenlijk meteen enthousiast. In de 16 jaar dat ik ondernemer ben heb ik het samenkomen met andere ondernemers altijd erg gewaardeerd. Ik ben dan ook iemand die als het even kan geen bijeenkomst mist. Een echte netwerker dus.

OV Waalsprong springt er voor mij uit vanwege de gemoedelijkheid. Als inwoner van Nijmegen-Noord vind ik het lokale karakter ook erg prettig. Er was dan ook maar een klein duwtje van Marijke nodig om mij aan te melden als aspirant voorzitter. Bestuursfuncties zitten ook wel een beetje in mijn DNA. Dat begon al toen ik 16 was en mij als bestuurslid inzette voor de lokale jongerenvereniging. Ik houd ervan om mensen te verbinden en mij op een creatieve manier in te zetten voor het belang van alle leden. Juist voor ondernemers is dat van essentieel belang.

Al 27 jaar Marketeer

Afgelopen april ben ik 50 geworden. Moeder van een prachtige dochter van 16. Eveneens 16 jaar eigenaar van Marketing Bureau GLOBAL LEXIS Online Marketing (www.online-marketing-strategie.nl) . Mijn liefde voor marketing begon 27 jaar geleden op Cambridge University in Engeland. Internet bestond toen nog niet. Ik heb de opkomst van Online Marketing dan ook op de voet gevolgd. Als één van de eersten in Nederland heb ik mij gespecialiseerd in SEO, de vindbaarheid in zoekmachines. Maar mijn hart gaat het meest uit naar het uitzetten van een Marketing Strategie. Zowel voor startende ondernemers als voor bedrijven die willen opschalen of een doorstart willen maken. Iets dat nu, dankzij de coronacrisis, erg actueel is. Momenteel is de vraag naar het opzetten van Online Trainingen ook erg groot. Wij ondersteunen dat niet alleen doormiddel van advies maar bedrijven kunnen de realisatie ook geheel bij ons neer leggen. Van het bouwen van websites, webshops, Online Leeromgevingen, Online Communities, het zakelijk inzetten van Social Media, adverteren tot het schrijven van commerciële teksten. Alles wat je kunt doen als bedrijf om klanten te werven.

Verbinden als belangrijkste doelstelling

Nu het coronavirus de afstand tussen ondernemers onderling heeft vergroot zie ik het als een extra uitdaging er voor te zorgen dat we elkaar niet uit het oog verliezen. Ook de Algemene Ledenvergadering is doorgeschoven naar het najaar. Dan wordt er gestemd over of ik als voorzitter aangenomen zal worden. Omdat we best een grote vereniging zijn zal niet iedereen mij persoonlijk kennen. Toch wil ik iedereen die dat wil van harte uitnodigen om online vast kennis te maken. Mijn e-mailadres is  en ik ben telefonisch bereikbaar op 06 29563450. Wanneer je dat wilt plan ik graag een online meeting met je in.

Meer nieuws