Nieuws

Toekomstig winkelaanbod Nijmegen Noord

04-10-2020

Bekend is dat in het nieuwe winkelhart een grote AH en ALDI komen. Daarnaast komt er een straatje met diverse speciaalzaken als een bakker, slager, slijter, kaas- en notenwinkel, bloemenzaak en een visboer. Aan het plein komt diverse horeca met een Nijmeegs sfeertje, speelgelegenheid voor kinderen en ruimte voor kleine evenementen.

Lees verder
Nominatie voor Sanacount

03-10-2020

Leuk nieuws! Eén van onze leden, Sanacount, is genomineerd voor de Exact Cloud Award, de prijs voor meest innovatieve accountants- en administratiekantoren. Om de nominatie om te kunnen zetten naar een klinkende overwinning, hebben ze natuurlijk veel stemmen nodig.

Lees verder
Eigen Corona teststraat voor ondernemers

29-09-2020

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de druk op de Covid-teststraten van de GGD enorm toeneemt en dat de wachttijd steeds verder oploopt. Als ondernemer sta je voor een enorme opgave en is het van belang dat je snel weet of je medewerkers in geval van klachten wel of niet inzetbaar zijn. Uiteindelijk leidt iedere niet-inzetbare medewerker tot extra kosten.

Lees verder
Nieuwe bestuursleden benoemd

10-09-2020

Op 9 september is de eerste volledig digitale Algemene Ledenvergadering van Ondernemersvereniging Waalsprong gehouden. Het bestuur is blij te kunnen melden dat Chantal Bakker tijdens deze vergadering is benoemd tot nieuwe voorzitter. Onno Disveld, die de avond voorzat, is benoemd tot algemeen bestuurslid. 

Lees verder
Chantal Bakker, aspirant voorzitter

18-08-2020

Bestuursfuncties zitten in mijn DNA

Toen ik hoorde dat er een nieuwe voorzitter gezocht werd voor Ondernemersvereniging Waalsprong was ik eigenlijk meteen enthousiast. In de 16 jaar dat ik ondernemer ben heb ik het samenkomen met andere ondernemers altijd erg gewaardeerd. Ik ben dan ook iemand die als het even kan geen bijeenkomst mist. Een echte netwerker dus. OV Waalsprong springt er voor mij uit vanwege de gemoedelijkheid. Als inwoner van Nijmegen-Noord vind ik het lokale karakter ook erg prettig. 

Lees verder