Nieuws

Enquete Ondernemerspanel

21-03-2021

De coronacrisis is nog niet voorbij. Ondernemers staan voor grote uitdagingen. Daarom hebben VNO-NCW Midden, MKB Nederland Midden, de provincie en Oost NL een ondernemerspanel opgesteld. Vul de enquête in en laat weten welke impact de coronacrisis op jou heeft.

Lees verder
Sander van Haren, nieuwe contactpersoon WerkBedrijf Rijk van Nijmegen

21-03-2021

Al jaren is Anita Friebel voor onze vereniging het gezicht namens het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Anita heeft ons echter laten weten dat zij met ingang van 1 maart een andere rol en functie bekleedt. Als Projectleider RTA zal zij echter betrokken blijven bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en bij de verschillende organisaties en werkgevers in de regio.

Lees verder
Nieuw lid Dennis Heijmink stelt zich voor

21-03-2021

Wie is Dennis van Duijd fiscalisten? 

Vanuit ons kantoor in Bemmel zorg ik samen met mijn tien collega's voor prachtige fiscale oplossingen. Wij smullen van blauwe enveloppen en genieten van fiscale kansen. Wij doen alleen dat waar we echt goed in zijn: fiscaal advies. Voor boekhoudingen of jaarrekeningen moet je niet bij ons zijn. Naast het fiscale advies delen mijn collega's en ik graag onze kennis.

Lees verder
Lifestream studio Perfect Light

21-03-2021

En toen was er ineens corona. Het ‘sociale en openbare’ leven zoals we dat kennen was ineens weg. Niet meer spontaan ergens een kopje koffie drinken en al helemaal geen feestjes meer. Afstand houden en zo min mogelijk contactmomenten met anderen, boetes, het wordt er allemaal niet leuker van. De impact naast de ziekte op zich, is heftig. Niet alleen privé maar voor velen ook zakelijk.

 

Lees verder
Hulp voor ondernemers in zwaar weer

30-12-2020

Van de gemeente Overbetuwe ontvingen wij het bericht dat zij voor ondernemers uit hun gemeente een traject hebben ingekocht bij een onafhankelijke organisatie voor ondernemers die financieel in zwaar weer verkeren. Dit hoeft overigens niet specifiek door Corona te komen. 

De trajecten zijn anoniem en niet voor de gemeente inzichtelijk. De organisatie die deze trajectenb begeleidt is de organisatie Overrood. 

Lees verder