Nieuws

De kippenkar van Landwinkel De Woerdt

24-04-2020

Adopteer een kip!

Dit voorjaar start Landwinkel De Woerdt met een mobiele kippenkar, hiermee voorzien we u jaarrond van verse eieren van eigen kippen! Voor ons een stap richting het sluiten van kringlopen op ons bedrijf. Wilt u verzekerd zijn van een heerlijke eieren van onze eigen kippen? Dat kan met adopteer een kip! 

 

Lees verder
Fietspad Griftdijk deels afgesloten

24-04-2020

Het fietspad aan de Griftdijk is van dinsdag 28 april tot en met donderdag 7 mei in noordelijke richting deels afgesloten. Tussen de rotonde Keizer Hendrik VI-singel/Oude Groenestraat en rotonde Stationsstraat worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd. 

Lees verder
Advocaten van Nu biedt hulp aan

20-03-2020

In deze bijzonder hectische en moeilijke tijden willen we met Advocaten van Nu ook graag een steentje bijdragen en daarom staan we -in eerste instantie kosteloos- klaar voor werkgevers (en werknemers) die lid zijn van Ondernemersvereniging Waalsprong. 

 

Lees verder
Perfect Light heeft mensen en materiaal beschikbaar

19-03-2020

Zoals we allemaal wel weten ligt de evenementenbranche voorlopig nog wel even stil. Een angstaanjagend lege agenda voor Perfect Light dus! Maar wij steken graag de handen uit de mouwen en willen graag bijspringen daar waar nodig. Wie kan er nog wat extra handjes gebruiken?

 

Lees verder
Zijdewinde Take away / bezorgservice

17-03-2020

Zijdewinde TAKE AWAY

Corona daagt de horeca uit om creatief te zijn!! Daar gaan we dan….

Zijdewinde bezorgt vanaf afgelopen dinsdag ook maaltijden thuis. Dagelijks bereiden onze chefs met veel liefde en passie jouw maaltijden. 

Lees verder