Nieuws

Piet bezorgt vraagt jullie steun!

29-10-2021

Unieke kans: Laat jezelf zien bij 50~75 gezinnen in Nijmegen Noord

Vorig jaar was de actie Piet Bezorgt een groot succes. Een groep lokale ondernemers liet pieten op 5 december ‘de zak’ bezorgen bij 55 gezinnen in wijk De grote Boel in Nijmegen-Noord. De actie kreeg veel media-aandacht. Vanuit de ondernemersvereniging is Arjan Olsder één van de initiatiefnemers van deze actie en dat geeft mogelijkheden voor onze leden.

Lees verder
Save the date voor de decemberborrel

29-10-2021

De activiteitencommissie is weer druk om bijeenkomsten voor jullie te organiseren.

zo hopen we in november nog bij elkaar te kunnnen komen, maar onder voorbehoud van mogelijke maatregelen willen wij onze leden graag een decemberborrel aanbieden op maandag 13 december, dus zet dit snel in je agenda!

Lees verder
Boerderijterras voor Landwinkel De Woerdt

24-10-2021

Het is jullie vast niet ontgaan; naast landwinkel De Woerdt staat het gloednieuwe pand waar het Boerderijterras in is gevestigd. Een prachtige plek om te genieten van een heerlijke kop koffie met appeltaart, gemaakt van appels uit de eigen bongerd. 

Lees verder
De Sprok krijgt na twee eeuwen andere naam

24-10-2021

De Sprok heet al twee eeuwen De Sprok(kelenburg), maar krijgt binnenkort toch echt een nieuwe naam. De horecagelegenheid aan de Waal is recentelijk verkocht. Op 31 januari is de overdracht. Rond die tijd zal ook de nieuwe naam bekend worden gemaakt. We zijn heel benieuwd! Lees hier ​ook het artikel dat hierover verscheen in De Gelderlander: 

Lees verder
Reminder invullen enquete

24-10-2021

Onlangs hebben wij jullie allemaal een enquete gestuurd met het verzoek deze in te vullen. Als je dit nog niet gedaan hebt, willen we je vragen dit alsnog te doen. Jouw input is voor ons van grote waarde. Het invullen kost je hooguit 10 minuten.  

Invullen kan nog tot dinsdag 2 november.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2ERRwv8DinfBgibVtqOclTQ0LLT9njpDrA1QvGPd1ItC4xg/viewform

Lees verder