Agenda

Algemene ledenvergadering 2020

23-09-2020

Save the date! Op 23 september vindt de Algemene Ledenvergadering van Ondernemersvereniging Waalsprong plaats. In verband met de Corona maatregelen zal het, zoals het er nu naar uitziet, een hybride vergadering worden. Met andere woorden; leden die de bijeenkomst graag willen bezoeken en andere leden "live" willen ontmoeten, zijn (rekening houdend met de Corona regels en onder voorbehoud van wijzigigingen vanuit de regering) van harte welkom bij Zijdewinde. Voor  leden die de vergadering liever digitaal willen bijwonen, zullen we zorgen dat dit mogelijk is. 

Lees verder
bijeenkomsten geannuleerd

08-04-2020

Ook wij moeten ons houden aan de maatregelen en richtlijnen die vanuit de regeering komen.

hierdoor zijn tot nader bericht alle bijeenkomsten geannuleerd.

 

 

 

 

Lees verder
Netwerkbijeenkomst GEANNULEERD!

17-03-2020

Deze bijeenkomst is vanwege het Coronavirus geannuleerd!

 

Het EK voetbal komt er aan!

Op dinsdag 17 maart organiseert Ondernemersvereniging Waalsprong een bijzondere avond met als thema

“DE KRACHT VAN SAMEN”

Het belooft een mooie avond te worden waarbij er natuurlijk ook volop mogelijkheid is om te netwerken.

Lees verder
Informele Kerstborrel 10 december

10-12-2019

Voor de laatste keer dit jaar kunnen de leden van onze vereniging elkaar ontmoeten tijdens een informele kerst netwerkborrel, met dit keer een luxe daghap! De borrel vindt plaats op dinsdag 10 december bij Hotel Van der Valk Nijmegen-Lent. 


Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@ondernemersverenigingwaalsprong.nl of door je aan te melden via Workplace. Dit kan t/m 6 december. Uiteraard zijn potentiële leden ook weer van harte welkom! 
 

Lees verder
Bedrijfsbezoek Hyster Yale

17-10-2019

Op 17 oktober staat er voor leden van Ondernemersvereniging Waalsprong een bedrijfsbezoek gepland bij Hyster-Yale, Nijverheidsweg 29 in Nijmegen.

We verzamelen om 15.15 uur bij Hotel Nimma, Weurtseweg 478, 6541 BE Nijmegen. (Naast de brug de Oversteek, achter de Opel garage) In verband met het geringe aantal parkeerplaatsen bij Hyster, zullen we vanaf Hotel Nimma samenrijden naar Hyster. 

 

Lees verder