Onno Disveld, aspirant bestuurslid

Sommigen van jullie zullen me inmiddels wel kennen, zo niet dan zal ik me bij deze even kort voorstellen. Mijn naam is Onno Disveld en ik ben een echte Lentenaar. 34 jaren geleden ben ik er geboren en sinds enkele jaren woon ik weer in mijn ouderlijk huis aan de Laauwikstraat.

Het kwekersvak, waar de familie Disveld bekend om staat/stond, was een uitstervend vak en tijdens mijn studie kwam ik terecht in het vastgoed. Dat beviel me goed; zo goed dat ik als vervolgopleiding MER met als minor vastgoed en makelaardij heb afgerond. Daarna ben ik een korte tijd werkzaam geweest bij een groot makelaarskantoor in Nijmegen met specialisatie nieuwbouw. Tijdens de kredietcrisis heb ik enkele jaren in de automaterialen branche gewerkt, maar toen de woningmarkt weer aantrok heb ik de kans gegrepen om bij een kleinschalig kantoor in Nijmegen te beginnen. Inmiddels heb ik jarenlang ervaring opgedaan en ken iedere wijk en straat in Nijmegen. Ik heb de ambitie om op korte termijn als zelfstandig ondernemer te gaan starten als makelaar-taxateur in de regio Nijmegen.

Op aandringen van mijn vader (Geert) ben ik in 2014 namens mijn huidige werkgever aangesloten bij Ondernemersvereniging Waalsprong. Met als doel mijn netwerk te vergoten in het Waalsprong gebied. Toentertijd werd ik het 100ste lid. Inmiddels is de vereniging verder gegroeid en vooral de diversiteit van ondernemers spreekt me erg aan. Tijdens wat gesprekken met het huidige bestuur werd duidelijk dat het huidige bestuur wilde uitbreiden en het liefst ook wat verjongen. Ik heb weinig ervaring met bestuurlijke functies maar het leek me leuk en leerzaam. Daarnaast een uitgelezen kans om mijn netwerk te vergoten. Het afgelopen jaar heb ik meegekeken met het bestuur en deel uitgemaakt van de vergaderingen. Het laatste half jaar stond natuurlijk in het teken van Corona. Een vreemde tijd waar gezondheid voorop staat, maar de netwerkbijeenkomsten helaas niet door konden gaan. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer in levende lijve ontmoeten en spreken. Want ik zie mezelf nog jaren deel uitmaken van deze gezellige en dynamische ondernemersvereniging.

Meer nieuws