Jeroen Zark stelt zich voor

Mijn naam is Jeroen Zark. Sinds 2012 woon ik in Lent. Als conceptueel denker, strateeg en (ruimtelijk) ontwerper werk ik sinds 2006 in mijn eigen bedrijf Ontwerpbureau Zark aan veel leuke en uitdagende projecten. Samen met een groep moderne ambachtslieden weten we het publiek van onze klanten te prikkelen en tot actie te bewegen. We denken uit en werken uit waarbij we altijd de volgende twee basisregels hanteren:

●Keep It Stupid Simple (KISS)

●Wat Heb Ik Er Aan (WHIEA)

Concreet zetten we ondernemers weer op het juiste spoor door ze handvatten te geven waar ze blij van worden. Zo werkten we tijdelijke interieurconcepten uit op de bovenste verdieping van het hoogste gebouw van Nederland en ontwierpen we de event interieurs voor het restaurant met de meeste Michelinsterren van Nederland. Op kleinere schaal werken we met veel plezier aan salestools die bijdragen aan het begrip en daarmee de sales vergemakkelijken.

Jouw doelen bereiken met de inzet van praktische en concrete totaalconcepten, uitgewerkt in het platte, maar vooral ook het ruimtelijke vlak. Da’s mooi werk, waar wij blij van worden.

Meer nieuws