Fietspad Griftdijk deels afgesloten

Het fietspad aan de Griftdijk is van dinsdag 28 april tot en met donderdag 7 mei in noordelijke richting deels afgesloten. Tussen de rotonde Keizer Hendrik VI-singel/Oude Groenestraat en rotonde Stationsstraat worden asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd.

Tijdens de afsluiting wordt er ter hoogte van twee plekken asfalt aangelegd op het fietspad van de Griftdijk. De eerste locatie is dichtbij de rotonde met de Keizer Hendrik VI-singel, daar wordt het huidige fietspad verbreed. De tweede locatie is in het midden van het beschreven deel van de Griftdijk, daar wordt het fietspad verhoogd. Beide werkzaamheden zijn ter voorbereiding van de ontsluiting van de wijk Zuiderveld. In onderstaande kaart zie je waar de werkzaamheden precies plaatsvinden (klik op de afbeelding voor een grotere weergave).

Fietsers worden omgeleid via het fietspad in tegengestelde richting. Door middel van borden wordt aangegeven dat fietsers van de andere fietsstrook gebruik moeten maken. Het fietspad aan de westzijde van de Gritdijk is tijdens de werkzaamheden dus  tweerichtingsverkeer. De rijbaan voor auto’s blijft gewoon open. Meer info: 

Meer nieuws