Even voorstellen: Henk Peters van Ton

Graag wil ik mij langs deze weg aan jullie voorstellen. Ik ben Henk Peters van Ton en ben 50 jaar, 23 jaar getrouwd met Jeannet en samen hebben wij een tweeling van 16 jaar. Wij wonen bijna 14 jaar met veel plezier in het mooie Betuwse dorpje Oosterhout.

Ongeveer 20 jaar geleden heb ik de keuze gemaakt om zelfstandig te worden. Het begon met het opzetten en in uitvoering brengen van een wegenbouwbedrijf. Dit heb ik 8 jaar met veel plezier uitgevoerd. Door een ingenieursbureau werd mij een uitdaging aangeboden om mijn kennis en ervaring in te brengen. Na 4 jaar mede-eigenaar te zijn geweest, heb ik de volgende stap gezet en de keuze gemaakt om alleen verder te gaan als “H.Peters van Ton Infra projectmanagement”. Tot op de dag van vandaag doe ik dit met veel inzet en toewijding.

Binnen nu en een paar weken zullen er een aantal zakelijke veranderingen gaan plaatsvinden. Aangezien deze nog niet concreet zijn en achter de schermen hard wordt gewerkt, kan ik hier nog geen informatie over verstrekken. Misschien bij de eerstvolgende bijeenkomst, tijdens een hapje en drankje.

Een ondernemersvereniging betekent voor mij nieuwe mensen leren kennen en mijn netwerk vergroten in een informele sfeer, dus gewoon jezelf kunnen zijn zonder poeha.

 

Met vriendelijke groet,

Henk Peters van Ton

Meer nieuws