Brasserie 1910 stelt zich voor

Op een plek waar u het niet verwacht, tussen Elst & Lent, stapt u zo een frisse en vernieuwde Brasserie binnen. Iedereen, die de nieuwe brasserie binnenstapt, zal dat beamen. Op de prachtige locatie aan de Griftdijk zorgt Brasserie 1910 voor een bruisende en levendige activiteit. Voor koffie, lunch, high tea en diner, is men er van harte  welkom!

Begin van het jaar is er flink gewerkt aan een complete renovatie van het pand, waarin tot eind vorig jaar Mona’s was gevestigd. Het interieur is totaal vernieuwd, de nieuwe eigenaren Paul van Damme en André van Rijn hebben gekozen voor een eigentijdse trendy uitvoering, licht en fris met oog voor detail. De aantrekkelijke entourage die kenmerkend is voor Brasserie1910 en de warme en gezellige sfeer maken het plaatje compleet! De geheel vernieuwde menukaart, met voor ieder wat wils, sluit hier naadloos bij aan. Ook aan de indeling is gewerkt. Zo is de brede ingang aan de parkeerplaats gerealiseerd en kunnen de gasten in een ruime receptie met garderobe wachten op de medegasten.

De eigenaren zijn geen onbekenden in de horeca. Beiden kennen we van restaurant De Klomp tussen Elst en Arnhem. Paul van Damme als eigenaar en André van Rijn sinds zes jaar als chef-kok, een functie die hij ook bij Brasserie 1910 vervult. De bedrijfsleider van Brasserie 1910 is Bastiaan van Brussel.

Bij Brasserie 1910 richten we ons op verschillende doelgroepen, op verschillende momenten van de dag en voor verschillende gelegenheden. Zakelijk kunt u afspreken in de brasserie of gezellig bijkletsen met vrienden, familie  en kennissen. Of het nu gaat om een snelle zakenlunch, uitgebreide lunch of diner met familie of vrienden, bij Brasserie 1910 bent u aan het juiste adres. De Brasserie ligt aan de doorgaande weg tussen Elst en Lent. U kunt dus lekker op de fiets of lopend komen, maar er is ook voldoende gratis parkeergelegenheid naast het pand, op eigen terrein. De Brasserie  is zeven dagen per week geopend vanaf 11.30 uur.

Meer nieuws