Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bedrijfsbezoek Excluton

3 december 2021 @ 15:00 - 18:30

Op vrijdag 12 mei organiseert Ondernemersvereniging Waalsprong een uniek bedrijfsbezoek bij Excluton aan de Waalbandijk 155 te Druten, gecombineerd met een bezoek aan een verzameling bijzondere oldtimers.

Dit bezoek is op eigen vervoer; carpoolen wordt uiteraard gestimuleerd (zie voor de routebeschrijving www.excluton.nl)

Programma:

15.00 uur        Ontvangst, presentatie en rondleiding Excluton door Frans van Haren.

Excluton is producent van sierbestrating, betonnen bestratingsproducten en inrichting van openbare ruimten. Bij Excluton wordt dagelijks met ruim 200 mensen gewerkt aan de productie en verkoop.

16.30 uur        Ontvangst Metropole, Meubellaan 1 te Druten

“Een uit de hand gelopen hobby”, dat is de beste omschrijving voor de verzameling klassiekers van Frans van Haren. De privécollectie van Frans omvat tientallen klassiekers, vooral auto’s van vóór de Tweede Wereldoorlog. Voor de liefhebbers van bijzonder oldtimers is deze droomgarage een ware schatkamer met diverse Bugatti’s en Bentleys. Ook Mercedes Benz en Alfa Romeo zijn ruim vertegenwoordigd. En dan is er nog de Lancia van Anthony Fokker en de groene Ferrari Inter van wijlen Prins Bernhard. Kortom, een prachtige collectie oogstrelende klassiekers.

17.30 uur        Gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

18.30 uur        Einde van een verrassend en uniek bedrijfsbezoek

Eigen bijdrage:

Voor dit bedrijfsbezoek vragen wij een eigen bijdrage van € 15,00 per persoon.

Inschrijven

Je kunt je aanmelden via een reply op deze mail. Je inschrijving is echter pas definitief na betaling. Het rekeningnummer is NL97RABO 0127.9070.68 Graag je naam vermelden en “bedrijfsbezoek 12 mei”

Gegevens

Datum:
3 december 2021
Tijd:
15:00 - 18:30