Digitale nieuwjaarsbingo

24-01-2021

Dit jaar geen traditionele nieuwjaarsbijeenkomst...

Omdat we digitaal gaan, zullen we dit jaar een digitale bingo Organiseren op zondag 24 januari.

 

De activiteitencommissie en het bestuur hebben de bingo in het leven geroepen om een leuke activiteit voor alle leden te organiseren, die vanuit huis kan worden bijgewoon.

Begin Januari is er een oproep naar de leden verstuurd om prijzen ter beschikking te stellen, en wat is daar veel op gereageerd. onze leden werden erg creatief en er is van alles ingebracht van kleine attenties tot Vouchers voor diverse soorten advies en mooie producten, waarvoor wij onze leden hartelijk danken. Ook zijn er een aantal bonnen igekocht bij de aangesloten Horece ondernemers, om deze extra te ondersteunen.

Om mee te spelen met de bingo, zijn er bingokaarten nodig. Deze kunnen onze leden afhalen, tezamen met een Borrelbox waarin allerlei lekkernijen zitten waar een ieder vast wel raad mee weet. deze Borrelboxen kunnen op vrijdag 22-1 worden afgehaald op de adressen die de leden via de mail ontvangen.

Omdat er vanwege de avondklok geen mensen vanuit de vereniging aanwezig mogen zijn na 21.00 uur, is de bingo verschoven naar zondagmiddag. In de Studio van Perfect Light zal de bingo plaatsvinden, en deze wordt rechtstreeks uitgezonden. leden kunnen vanaf 14.00 uur inloggen met de link die bij de bingokaarten zit. we spelen 3 verschillende kaarten, en daarna zal er nog een loting van prijzen plaatsvinden.

Ook zal tijdens deze bingo de voorzitter een nieuwjaarsboodschap doorgeven.

Het geheel wordt gepresenteerd door Frans Flamingo.

Graag tot dan!