Nelleke Zaat stelt zich voor

24-12-2017

Eerder dit jaar hebben wij aangegeven het bestuur te willen uitbreiden en zijn we op zoek gegaan naar iemand die geschikt is om in 2018 de functie van secretaris te gaan vervullen. Wij denken in Nelleke Zaat deze persoon gevonden te hebben! Wij hebben Nelleke bereid gevonden om alvast de bestuursvergaderingen bij te wonen zodat zij beslagen ten ijs komt als het eenmaal zover is.

Uiteraard zal de Algemene Ledenvergadering moeten beslissen over de benoeming van een nieuw bestuurslid. Wij zullen Nelleke dan ook op de aankomende ledenvergadering voordragen. Omdat Nelleke feitelijk al bij ons aan tafel zit, hebben wij haar gevraagd om zich alvast aan de leden voor te stellen:

Mijn naam is Nelleke Zaat en ik ben sinds 2009 woonachtig in Bemmel. Ik ben werkzaam in het Autobedrijf van Geert, Rini en mijn man Jan Zaat in Nijmegen-Noord. Hier kun je terecht voor onderhoud en reparaties, maar ook voor aan-en verkoop van occasions van diverse merken. Mijn werkzaamheden bij Garagebedrijf Zaat begonnen als hand-en spandiensten tijdens een botbreuk bij Rini. De werkzaamheden zijn inmiddels uitgegroeid tot een uitgebreide functie waarin ik onder andere de boekhouding en veel van de administratieve taken onder mijn hoede heb. Het is de bedoeling dat ik mijn man ga ondersteunen wanneer hij het bedrijf in de toekomst volledig overneemt. Mede hierdoor zal ik meer te zien zijn tijdens de activiteiten van de ondernemersvereniging.