Bedrijfsbezoek met netwerkborrel De Woerdt

De Woerdt Woerdsestraat 4, Ressen, Gelderland, Nederland

De Woerdt bouwde onlangs een prachtige nieuwe kas en kennen we natuurlijk als dé fruitteler landwinkel van de regio. Op deze avond staat een mooie borrel voor jullie klaar en natuurlijk krijgen jullie een rondleiding door dir prachtige bedrijf. Aanmelden door een mail te sturen naar info@ondernemersverenigingwaalsprong.nl.

Gratis

Cybercrime informatieavond

Theaterkerk Bemmel Markt 5, Bemmel, Nederland

Is uw bedrijf weerbaar tegen cybercriminaliteit? Op dinsdag 17 mei 2022 organiseren gemeenten Lingewaard en Overbetuwe een informatieavond over cybercriminaliteit. We praten u graag bij over wat cybercrime inhoudt en hoe u zich hiertegen kunt wapenen. U bent van harte welkom in de Theaterkerk, Markt 5 in Bemmel van 19.30 tot 21.30 uur. De zaal […]

Gratis

Meet & Greet College Gem. Overbetuwe

Gemeente Overbetuwe Dorpsstraat 67, Elst, Gelderland, Nederland

De Meet & Greet is een informele bijeenkomst waarbij u kunt kennismaken met de leden van het nieuwe college en elkaar. Na een welkomstwoord stellen de collegeleden zich aan u voor. Daarna staat het netwerken centraal. Wij zorgen voor een hapje en een drankje. U kunt inlopen vanaf 20.00 uur. We starten om 20.30 uur […]

Gratis

Power2Nijmegen Energie Innovation Event

Planon Innovation Campus Nijmegen, Nederland

Op donderdag 23 juni 2022 om 16.00 uur organiseert Power2Nijmegen het Energy Innovation Event in de Planon Innovation Campus. Dit keer staat het event in het teken van innovatieve energieprojecten die via het Aanjaagfonds Energietransitie op weg zijn geholpen.

Gratis

6 juli Vakantie BBQ bij Zijdewinde

Restaurant Zijdewinde Waaldijk 26a, Lent

Nog voor de vierdaagselopers door de regio trekken, strijken wij nog snel neer bij Restaurant Zijdewinde. Daar organiseren we een fantastische zomer BBQ en natuurlijk is er volop ruimte om te netwerken. Wil jij ook aanwezig zijn? Nodig jezelf uit door je aan te melden via info@ondernemersverenigingwaalsprong.nl. We zien je graag 6 juli om 18:30.

Gratis

Techniekdag Nijmegen (standhouders)

Interesseer de nieuwe generatie voor techniek tijdens de Techniekdag Nijmegen. Deze dag wordt georganiseerd door VNO-NCW. Het is mogelijk een gratis stand te krijgen, wanneer jij een leuke activiteit opzet.

Netwerkborrel bij Lola’s Bar (Van der Valk)

Van der Valk Nijmegen Hertog Eduardplein 4, Nijmegen, Gelderland, Nederland

Borrelen bij Van der Valk. Vanaf 19:00 zijn leden van Ondernemersvereniging Waalsprong welkom in Lola's Bar, waar de drankjes voor jullie klaar staan. Tot maandag!

Rondleiding bij de dijkverzwaring Waaldijk

Rondleiding bij de Dijkverzwaring aan de Waaldijk (een kijkje achter het Bouwhek). De eerste 4.5km van de dijkverzwaring van Lent tot aan Oosterhout is inmiddels gerealiseerd. Men is nu met de dijkverzwaring vanaf Oosterhout tot aan de Altena aan de gang. Aanmelden voor deze rondleiding vanaf Oosterhout is noodzakelijk. We verzamelen 14.00 uur  bij de […]

Netwerken met een daghap bij Stroom

Stroom Vossenpelsestraat 16, Lent, Gelderland, Nederland

Op 20 oktober zijn de ondernemers van Ondernemersvereniging De Waalsprong te gast bij Stroom in Lent. Deze bijeenkomst zorgen we voor een daghap. Aanmelden verplicht.

Bedrijfsbezoek bij Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. Nieuweweg 190, Wijchen, Gelderland, Nederland

Wij zijn te gast bij Nooteboom Trailers B.V. in Wijchen voor een rondleiding met presentatie. In verband met de beperkte capaciteit is aanmelden verplicht.

Netwerken bij Bainana

Baiana Waaldijk 9, Bemmel, Gelderland, Nederland

Wat ooit Sprok was, is nu Bainana en deze hippe locatie aan het strand gat ondernemers laten zien dat je er ook prima off-season terecht kunt. Deze netwerkgelegenheid wordt bijgestaan door een daghap. Aanmelden is verplicht.

Nieuwjaarsborrel 2023

Fort Lent Bemmelsedijk 4, Nijmegen

Of het nog mag of niet, natuurlijk trappen we deze af met de beste wensen voor 2023. Met de komst van een nieuw stadshart aan deze kant van de Waal. De verdere ontwikkeling van Park 15 en het huidige economische klimaat, zal 2023 opnieuw een jaar zijn met veel veranderingen in onze mooie regio. En […]