Power2Nijmegen Energie Innovation Event

Planon Innovation Campus Nijmegen, Nederland

Op donderdag 23 juni 2022 om 16.00 uur organiseert Power2Nijmegen het Energy Innovation Event in de Planon Innovation Campus. Dit keer staat het event in het teken van innovatieve energieprojecten die via het Aanjaagfonds Energietransitie op weg zijn geholpen.

Gratis

6 juli Vakantie BBQ bij Zijdewinde

Restaurant Zijdewinde Waaldijk 26a, Lent

Nog voor de vierdaagselopers door de regio trekken, strijken wij nog snel neer bij Restaurant Zijdewinde. Daar organiseren we een fantastische zomer BBQ en natuurlijk is er volop ruimte om te netwerken. Wil jij ook aanwezig zijn? Nodig jezelf uit door je aan te melden via info@ondernemersverenigingwaalsprong.nl. We zien je graag 6 juli om 18:30.

Gratis

Techniekdag Nijmegen (standhouders)

Interesseer de nieuwe generatie voor techniek tijdens de Techniekdag Nijmegen. Deze dag wordt georganiseerd door VNO-NCW. Het is mogelijk een gratis stand te krijgen, wanneer jij een leuke activiteit opzet.

Netwerkborrel bij Lola’s Bar (Van der Valk)

Van der Valk Nijmegen Hertog Eduardplein 4, Nijmegen, Gelderland, Nederland

Borrelen bij Van der Valk. Vanaf 19:00 zijn leden van Ondernemersvereniging Waalsprong welkom in Lola's Bar, waar de drankjes voor jullie klaar staan. Tot maandag!

Rondleiding bij de dijkverzwaring Waaldijk

Rondleiding bij de Dijkverzwaring aan de Waaldijk (een kijkje achter het Bouwhek). De eerste 4.5km van de dijkverzwaring van Lent tot aan Oosterhout is inmiddels gerealiseerd. Men is nu met de dijkverzwaring vanaf Oosterhout tot aan de Altena aan de gang. Aanmelden voor deze rondleiding vanaf Oosterhout is noodzakelijk. We verzamelen 14.00 uur  bij de […]

Netwerken met een daghap bij Stroom

Stroom Vossenpelsestraat 16, Lent, Gelderland, Nederland

Op 20 oktober zijn de ondernemers van Ondernemersvereniging De Waalsprong te gast bij Stroom in Lent. Deze bijeenkomst zorgen we voor een daghap. Aanmelden verplicht.

Bedrijfsbezoek bij Nooteboom Trailers

Nooteboom Trailers B.V. Nieuweweg 190, Wijchen, Gelderland, Nederland

Wij zijn te gast bij Nooteboom Trailers B.V. in Wijchen voor een rondleiding met presentatie. In verband met de beperkte capaciteit is aanmelden verplicht.

Netwerken bij Bainana

Baiana Waaldijk 9, Bemmel, Gelderland, Nederland

Wat ooit Sprok was, is nu Bainana en deze hippe locatie aan het strand gat ondernemers laten zien dat je er ook prima off-season terecht kunt. Deze netwerkgelegenheid wordt bijgestaan door een daghap. Aanmelden is verplicht.

Nieuwjaarsborrel 2023

Fort Lent Bemmelsedijk 4, Nijmegen

Of het nog mag of niet, natuurlijk trappen we deze af met de beste wensen voor 2023. Met de komst van een nieuw stadshart aan deze kant van de Waal. De verdere ontwikkeling van Park 15 en het huidige economische klimaat, zal 2023 opnieuw een jaar zijn met veel veranderingen in onze mooie regio. En […]

Bedrijfsbezoek DAF museum Eindhoven – 27 september

DAF museum Tongelresestraat 27, Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland

Beste ondernemer, Graag nodigen wij u van harte uit voor het bedrijfsbezoek op 27 september naar het DAF Museum in Eindhoven. Programma: Middagprogramma naar DAF museum 12:30 verzamelen bij Stroom in Lent 13:00 Vertrek met de bus naar Eindhoven 18:00 Terugkomst in Lent Avondprogramma Netwerkborrel met daghap Locatie: Stroom Lent Tijd: 18:00 – 20:00 Wij ontvangen […]

Openhuis Vastadis

Bekijk de vastgoedontwikkeling aan de Griftdijk, naast de garage van Frank Pluym. Hier zijn nog steeds bedrijfsunits beschikbaar voor ondernemers die willen neerstrijken in ons verzorgingsgebied.

Rondleiding Albert Heijn XL & borrel Restaurant Alba

Albert Heijn XL Oranje Marieplein 8, Nijmegen, Gelderland, Nederland

Voordat de drukke decembermaand van start gaat, vinden wij het leuk om elkaar nog eens te treffen. Op 30 november zijn we door Albert Heijn XL, Winkelcentrum Hart van de Waalsprong, uitgenodigd voor een rondleiding door de nieuwe winkel.