Jaarlijks uitstapje, dit jaar naar Brouwerij Hertog Jan

19-09-2018

 

Ook in 2018 bieden we onze leden weer een uitstapje.

Dit jaar zal dit plaatsvinden op woensdag 19 september 2018.

aan het begin van de middag zal er een bus vertrekken naar de bierbrouwerij Hertog Jan voor het middagprogramma, en aansluitend is er een avondprogramma bij Restaurant Zijdewinde.

Het middagprogramma start met het vertrek per bus om 13.00 vanaf Restaurant Zijdewinde te Bemmel. Deze bus zal ons naar de brouwerij van Hertog Jan brengen waar we een rondleding en veel informatie krijgen, inclusief verzorging. Aan het einde van de middag zullen we terugkeren naar Restaurant Zijdewinde om daar te kunnen aansluiten voor het avondpragramma. het avondprogramma start om 18.30 en tijdens deze avond kunnen onze leden genieten van eten en drinken. rond 22.00 zal deze activiteit afgerond worden.

Aan het middagprogramma zit een eigen bijdrage gekoppeld van €15,00 per persoon. aanmelden kan via info@ondernemersverenigingwaalsprong.nl onder vermelding van het bedrijf, en voor welk programma je aanmelding is (middag/avond/beide).*

*Indien je, jezelf aangemeld hebt voor het avondprogramma, en zonder tijdige afmelding afwezig bent, zijn wij genoodzaakt de gemaakte kosten voor de catering á € 25,00 p.p. aan je te factureren.