Bedrijfsbezoek Hyster Yale

17-10-2019

Op 17 oktober staat er voor leden van Ondernemersvereniging Waalsprong een bedrijfsbezoek gepland bij Hyster-Yale, Nijverheidsweg 29 in Nijmegen.

We verzamelen om 15.15 uur bij Hotel Nimma, Weurtseweg 478, 6541 BE Nijmegen. (Naast de brug de Oversteek, achter de Opel garage) In verband met het geringe aantal parkeerplaatsen bij Hyster, zullen we vanaf Hotel Nimma samenrijden naar Hyster. 

Leden die met de fiets willen komen, kunnen rechtstreeks naar Hyster komen. Hier worden we om 15.30 uur ontvangen. Na ontvangst zal een presentatie gegeven worden, gevolgd door een rondleiding door het bedrijf. 

Na afloop keren we terug naar Hotel Nimma, voor een informele borrel en een daghap. Vanaf 17.30 zijn jullie van harte welkom om aan te sluiten, ook wanneer je niet in de gelegenheid bent om bij het bedrijfsbezoek aanwezig te zijn. Aspirant leden zijn van harte welkom bij de borrel, mits aangemeld bij ondergetekende.

Aanmelden kan tot en met 13 oktober door een bericht te sturen naar info@ondernemersverenigingwaalsprong.nl. hier kun je ook eventuele dieetwensen doorgeven.

Wanneer je na aanmelding toch onverhoopt niet aanwezig kunt zijn, waarderen we het enorm wanneer je ons hiervan tijdig op de hoogte brengt, anders zullen we de gemaakte kosten á €15,- p.p. moeten doorberekenen.

We zien jullie graag op 17 oktober!